Wie schrijft hier?

Sofia Hoekstra

Ik heb heel wat ervaring omdat ik zeer gelukkig ben om mijn echtgenoot met me te hebben, zodat kunnen wij altijd onze naaimachines in en uit opslag nemen. Ik ben ook een reusachtige verdediger van Internet en wil de gemeenschap helpen door gelijkaardig iets te doen.

Ik besliste deze plaats open te stellen omdat ik vind de heel wat informatie over naaimachines op het net zeer verwarrend is en ik dacht ik mijn beste de gemeenschap zou doen opleiden en hopelijk één dag dit één van de beste informatiebronnen over beschikbare naaimachines zal zijn. Voor deze gids zal ik concentreren me op de gemeenschappelijke problemen die ik met naaimachines, met de hoop heb ontmoet dat dit die zal helpen die zich in een gelijkaardige situatie en misschien sommige uiteinden op hoe te om het probleem op te lossen vinden. Ik ben zeker vele mensen verschillende ervaringen met dezelfde problemen zullen hebben, zodat moedig ik u aan om te delen wat u in de commentarensectie weet.

Jongeren

Toen ik school beëindigde en een baan kreeg die ik heb beslist om over naaimachines te schrijven. Ik hoop het u wat nuttige informatie zal geven om u te helpen beginnen met naaimachines te werken, zelfs als u nooit een rente in naaimachines had.

Ik begon deze blog nadat ik door een vriend werd verteld dat ik een leerprogramma voor naaimachines zou moeten schrijven. Hij onderwees ook een workshop en vertelde me dat hij me over naaimachines wilde onderwijzen. Het was een grote aanbieding omdat hij in de industrie lange tijd is geweest en kende meer dan me. Zo, vroeg ik hem of kende hij van sommige dingen die ik alvorens het onderwijs nodig zou hebben te beginnen. Hij zei hij een paar dingen had om me te onderwijzen en toen ik besliste deze blog te schrijven. De blog is mijn inspanning om u een betere kennis van naaimachines te geven zodat u kunt beginnen de grondbeginselen van naaimachines direct te leren. Als u van dit artikel houdt, zou u kunnen houden van te vertrekken: - Hoe te om een grote het kijken zakklep te maken voor het naaien en het herstellen - een groot hulpmiddel om met een thread-bare gezicht te naaien Welke naaimachine voor uw eerste naaimachine te kiezen - tipt nuttige naaimachine 10 om het naaien van een wind te maken.

Mijn vader vertelde me altijd dat als ik goed wilde zijn, ik moest leren hoe te naaien. Ik begon te naaien omdat ik werkelijk van hield naaiend, was het de meeste pret en het opwindende ding ik, maar na een paar jaar kon doen, begon ik een weinig bored van het en ik wist dat ik het kon beter doen.

Ik was gelukkig genoeg om een school bij te wonen waar het naaien werd onderwezen, en na het een diploma behalen van daar leerde ik een partij over het naaien van, over mijn persoonlijke sterke punten, zwakheden, en te doen wat toen ik geen aanwijzing had wat ik zou moeten doen. Ik nam mijn eerste naaiende klasse, kwam ik te weten dat het heel wat pret is, is het een werkelijk aardige manier om over het naaien te leren. Ik zou altijd omhoog beëindigen nemend het telkens weer, en het zou altijd een reusachtig succes zijn! Wanneer ik geen materiaal maak, zoek ik meestal nieuwe manieren om op mijn vaardigheden te naaien of te verbeteren, dat me op zijn beurt tot het maken van mijn eigen materiaal en tot het kopen van meer materiaal om aan mijn inzameling ertoe brengt toe te voegen.