Notes over Affiliate Revenue

Sofia Hoekstra

U moet niet hen gebruiken, maar het zou niet kwetsen.

Het idee is eenvoudig: u naait omhoog een reepje van stof en houdt het in uw hand aangezien u breit.

U hebt een hand nodig die de stof met beide handen kan houden en niet van het breien gemakkelijk afgeleid. Dat is u! Op deze video is een grote demonstratie van hand-afschuint en kan op Youtube worden gelet, die mijn favoriete plaats is om op video's te letten over het breien van en het breien van patronen. Het is ook een goede plaats om een snel begin met een hand-helling te krijgen. Ik ben een breien-aan-de-randsoort van gal, maar ik weet niet of dit is hand-afschuint een ding. Ik heb wat goed succes met het gehad, maar anderen hebben slechte resultaten gehad. Ik heb dit voor een tijdje nu gedaan, maar ik was enkel wat benieuwd de ervaringen van anderen met dit waren, vooral aangezien de video die ik een paar oude jaren was heb verbonden.

De filiaalverbindingen zijn slechts mogelijk met één of ander soort regeling op de website van de verkoper. Zo bijvoorbeeld: een verbinding met winkel webstore is een reclame voor die winkel. Wanneer u met een website verbindt bevordert u hoofdzakelijk zijn product op een zeer directe manier. Maar een filiaalverbinding heeft niet hetzelfde potentieel te zien zoals een reclame. De verkoper moet niet om het even wat doen een inkomen op de verbinding verdienen. En in elk geval zou u aandacht aan ‚klik-door‘ tarieven altijd moeten besteden. Er zijn heel wat filiaalprogramma's die grote overeenkomsten aan hun filialen kunnen aanbieden. Een goed voorbeeld is Adwords – maar dat is een verschillend beetje.

Ik denk dat een filiaalverbinding een werkelijk interessant bedrijfsmodel is. Het zou nuttig kunnen zijn om een product of de dienst te verkopen dat niet gemakkelijk zijn kostenloos te worden. Ik zie het ook als werkelijk interessant voorbeeld om als proces op de markt te brengen om een verhouding met de consument te bouwen.