contacteer mij

Sofia Hoekstra

Contactformulier

Gebruik altijd Google in plaats van e-mail. En controleer het privacybeleid op elk van de pagina's u bezoekt. U zou de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid ook moeten lezen. Als u van mening bent dat ik met mijn blog opdringerig ben, te laten gelieve me het weten. Deze blog moet u praktische, bijgewerkte informatie geven over naaimachines en toebehoren, zodat is het belangrijk voor u om mijn belangen en dat van de mensen rond me te begrijpen. Ik probeer om dit door het zijn te doen een beetje verschillend dan andere bloggers. Ik ben niet geinteresseerd in het krijgen van heel wat verkeer en ik ga niet voor grote, hoogstaande overeenkomsten. Ik ben meer geinteresseerd in het aanbieden van raad en raad met een licht hart. Ik probeer om slechts interessante dingen te posten en ik probeer om de blog zo open mogelijk te maken, omdat het voor iedereen goed is wie aan deze blog komt. Het doel van deze blog is de kennis te delen die ik van naaimachines en toebehoren heb geleerd. U kunt me op tjilpen, google instagram, facebook en misschien op het forum vinden.

Ik ben zeer actief in de naaiende en huis-makende gemeenschappen, ben ik een geeky beetje en ik houd van makend dingen. Ik geniet van zijnd een maker en ik houd van sprekend over mijn werk. Ik ben beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u over naaimachines hebt.

Ik probeer ook om uw vragen over de machine en uw naaimachineprojecten te beantwoorden. Ik hoop dat deze blog aan u nuttig kan zijn aangezien ik weet dat het aan velen is. Ik werk momenteel aan het tweede voorschot van het project en hoop dat het door de zomer zal worden gebeëindigd. Mijn andere projecten omvatten een boek van naaimachine naaiende patronen en een gids op naaimachinereparatie. Sofia Hoekstra (Hoekstra) heeft vele jaren als kleermaker en naaimachinehersteller in diverse steden in Nederland gewerkt.

Opening Hours